Bera Gravelfix grindplaten

Algemene beschrijving

BERA Gravel Fix functioneert als halfverharding met een uitstekende drainage. Deze halfverharding kan worden toegepast daar waar belasting op los grind door alle vormen van verkeer tot problemen leidt. Het toepassingsgebied van BERA Gravel Fix is voornamelijk te vinden in parkeerterreinen, oprijlanen en wandel- en fietspaden.

Alle ronde vormen rondom bomen of borders kunnen worden gerealiseerd. Het onderhoud is eenvoudig en goedkoper dan bij een vaste bestrating.
De BERA Gravel Fix platen zijn voorzien van een 30 grams non-woven vlies, dat dienst doet als anti-worteldoek ter afremming van de groei van onkruid en wortels. Tevens wordt de vermenging van grind en ondergrond tegengegaan. Het vlies is in hoge mate zanddicht en tevens waterdoorlatend.

Maximale flexibiliteit met standaard formaat van 1,2 x 0,8 m en hoogte van32 MM
Ultrasoon lasprocedé zorgt voor interne sterkte, vooral in horizontale richting.

Standaard platen zijn eenvoudig op maat te zagen in elke vorm, met behoud van de sterke honingraat celstructuur o.a. bij bomen, struiken of hekwerken.

Vervaardigd middels het spuitgiet proces en derhalve zorgdragend voor een zeer exacte, consistente wanddikte. De wanddikte in trapezium vorm is boven 0,8 mm en onder 1,4 mm.
De gehele plaat heeft een honingraat structuur met een constante diameter van 42 mm.
Standaard wordt geleverd met anti-worteldoek in een extra sterke uitvoering van 30 g/m2 met behoud van een optimale water afvoer.